Kobe

Kobe is een wereldwijd merk met een uitgebreide collectie gordijnstoffen. Ze hebben ruim 1000 uni kleuren wat er voor zorgt dat er altijd iets in jouw stijl bijzit. De gordijnen van Kobe zijn van erg hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je huis net dat beetje extra krijgt. De stoffen voldoen aan strenge eisen voor wat betreft stabiliteit van stofstructuur en lichtechtheid en zijn brandvertragend.

Het assortiment van Kobe bestaat uit:

  • Vouwgordijnen
  • Gordijnen
  • Vitrage
  • Meubelstoffen
  • Wandbekleding

Heb je een moderne smaak of hou je van een klassieke inrichting? Of toch liever de voorkeur voor een chique design; de gordijnen van Kobe geven ieder vertrek de uitstraling en ambiance die jij wenst en die bij jou past. Je kiest uit talloze kleuren en patronen en al deze gordijnstoffen zijn hoger dan 300 cm, speciaal ontwikkeld voor de hogere plafonds van deze tijd.

Met harmonie in kleuren en texturen. Gemakkelijk te combineren voor elk interieur en iedere stijl. Of je kiest voor een chique solide linnen, een grove uni met linnenlook, een multi gekleurde stoere gordijnstof, een geborstelde katoen of een uitbundige velours gecombineerd met vloeiende satijn ; het zijn tijdloze ‘must-haves’ voor elke interieur rofessional.

Het gebruik van metallic garens en prints op natuurlijke basisdoeken maken het interieur aantrekkelijk en uitnodigend. Van subtiele tinten tot glinsterende effecten, een verleidelijk samenspel van kleuren en schitteringen. Uni stoffen in trendy kleuren en patronen, een fantasie dierenprint dessin of eenvoudige strepen tot multicolor ornamenten bieden eindeloze, creatieve mogelijkheden.